top of page
Logga Elina .png

Min story

Jag hade bjudits in flertalet gånger genom åren att kika på olika verksamheter man kan köra hemifrån, men aldrig riktigt fastnat. Visst var det lockade… då jag alltid drivits av frihet och aldrig velat vara fast på en plats och behöva gå efter ett schema. Men som för de flesta andra hade samhället lärt en att man behöver ha en bra utbildning och fast jobb, så man är säker.. Så att jobba online, styra sin egna tid och bygga upp återkommande inkomster, kändes för bra för att vara sant… Men innerst inne lockade tanken och jag funderade på ”är detta verkligen sant”… (”skulle jag också kunna göra detta”?)

 

Åren gick, jag fick 3 barn på loppet av 13 månader och tog möjligheten att vara hemma med mina små i flera år, vilket var helt underbart. Men allt har sitt slut och föräldradagarna som var så många från början försvann en efter en… Och jag ville ha mer, jag ville kunna vara hemma med mina små, precis som min mamma varit med mej - på loven, när de kommer hem från skolan - inte behöva stressa iväg på morgonen och ha långa dagar på förskola och fritids. Men jag förstod samtidigt att vi behöver en till inkomst för att få det att gå runt, och även om något skulle hända, att vi var säkra ekonomiskt. Återigen fick jag förfrågan, denna gång från en vän och med ett koncept som attraherade mig så mycket mer än de andra jag lyssnat till. Och i det ögonblicket så kände jag att jag måste se vad det handlar om, på riktigt - man vill ju inte missa en möjlighet! Självklart var jag osäker, men samtidigt tänkte jag ”vad är det värsta som skulle kunna hända.. och vad är det bästa…”? 

 

Och det visade sig att jag hade haft helt fel om denna profession. En helt ny värd hade öppnade sig framför mina fötter. En värld där jag kunde bygga upp en ekonomisk säkerhet för familjen och även för barnens framtid. 

 

Jag har nu jobbat som coach sen 2015, leder ett framgångsrikt team med andra människor som också vill kliva ur ekorrhjulet och bli sina egna och tillsammans förändrar vi folkhälsan globalt - samtidigt som vi har roligt! Jag vägrar leva livet utan att ha kul på vägen! 

 

Jag är så tacksam att jag ändrade mig och var modig nog att köra igång! Och jag är här för att hjälpa dej göra detsamma.

bottom of page