top of page
Elinas banner OM MIG.png
  • Tik Tok
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
This is me

Mer om mig

”Vi har två hem, vår kropp och vår gemensamma jord”. Detta citat har legat till grund för många av mina val genom livet. Är idag en trebarnsmamma, hälsoentreprenör, föreläsare och utbildad nutritionist. Genom hela mitt liv har jag haft en vilja och ett driv att vara med och skapa förändring i samhället. Jag känner att vi alla, var och en, har ett eget ansvar att ta hand om oss själva. På vägen har jag fått erfara att det inte alltid är så enkelt, mycket styrs genom politik och ekonomi där våra val ofta påverkas genom olika media och reklam.

Mitt stora driv uppstod i samband med att jag 2007 läste boken ”Den hemlige kocken: det okända fusket med maten på din tallrik” av författaren Mats-Erik Nilsson. Detta i samband när jag ville skaffa mig en förståelse om hur kroppen reagerar när den får i sig alla dessa ”onaturliga” ämnen som Mats-Erik tog upp i boken.

Jag hade även sedan tidigare gått och tänkt på varför fler och fler drabbades av mental och fysisk ohälsa och varför ohälsan började bli vanligare även hos yngre människor. Frågor som väcktes var hur stor del detta har med maten vi äter och sättet vi lever på idag?

Boktips.jpg
IMG_7017.jpg

Nyfikenheten för området och viljan att förstå och lära sig mer ledde till att jag utbildade mig till Nutritionist. Efter examen blev jag sedan mamma till min första pojk och 13 månader senare kom hans två bröder. I samband med det drabbades jag av en förlossningsdepression och något år senare fick en av mina söner kraftiga aggressionsutbrott och svårt med koncentrationen. Under flera år sökte jag efter lösningar för hela situationen, för att skapa ett hållbart liv med familjen i behåll.

Om jag kunde hamna i situationen som mamma och även min familj, så hade garanterat andra familjer det också tufft. Kunskapen jag förvärvade gav sedan drivet att vilja hjälpa fler, jag ville inte att någon annan familj skulle behöva gå igenom det som hela familjen fått uppleva.

Jag läste på om allt från kemikalier till matens påverkan på vår mentala hälsa. All efterforskning och kunskapsinhämtning guidade mig genom snår och utmaningar och ledde mig till det jag arbetar med idag; funktionsnäring och testbaserad hälsa. Funktionsnäringen hjälper mig och familjen att idag fylla igen de hål som vår matindustri har skapat, och det i sin tur har varit avgörande för både min och sonens tillfrisknande, och generellt förbättrat vår hälsa.

Idag brinner jag för att utbilda och inspirera människor till att ta ett eget ansvar för sin hälsa och sin framtid. Jag menar att barnens hälsa och framtid ligger i våra händer och det är dags att tillsammans ställa allt till rätta. Det är just därför vi väljer att samverka, för vi vet att 1 + 1 är lika med 3. Tillsammans löser vi problem fortare och skiner starkare. Jag vill påstå att jag är en eldsjäl som vill inspirera och hjälpa andra. Jag är här för att på riktigt göra skillnad!

 

Om du behöver hjälp med din hälsa, eller om du vill hjälpa andra precis som jag - tveka inte att ta kontakt...

Förutom hälsa så brinner jag för ekonomisk frihet, att hjälpa människor ut ekorrhjulet, bestämma sina tider och ha möjlighet att jobba platsoberoende. Läs mer under "Ut ur ekorrhjulet" eller så berättar jag mer i vårt samtal.

Lär känna mig på TikTok och andra kanaler

  • Tik Tok
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Ljud här

Future.png

VISION

Min vision är att hjälpa 300 godhjärtade personer till ett gigantiskt överskott ekonomiskt, som de kommer att använda till hållbara innovationer runt om i världen - Affärsänglar.

Dessa 300 kommer i sin tur att hjälpa 300 som hjälper 300…. När människor med samma driv och passion för hälsa och vår jord, har förmåga att investera överflödet i en mer hållbar värld, då blir det magiskt. 

 

Vi behöver öka medvetenheten och tänka mer långsiktigt på vad vi gör idag. Det gör vi genom samarbete! Våra barn ska få växa upp i en frisk och vacker värld, där näringen finns i maten där den hör hemma, och samtidigt visa vägen så våra barn förstår att vi bara har jorden till låns under en kort tid...

MISSION

Främst vill jag hjälpa dem som vill vara med och driva detta mission tillsammans, för ju fler vi blir desto fler människor kommer vi, hälsomässigt och ekonomiskt, kunna hjälpa tillsammans. 

En viktig del är därför 

människorna som jag idag får äran att arbeta tillsammans med. Människor med driv, lösningsfokus och med stora hjärtan - som tillsammans med mig kommer hjälpa andra människor och den här världen att bli bättre - dag för dag.

Medan vi stärker vår egna och andras hälsa, så stärker vi också ekonomiska förutsättningar för de som vill delta i vår mission.

Friends.png

Jag söker dig som drivs av samma frågor, och vill samarbeta för att skapa en bättre värld för oss alla! Tveka inte att kontakta mig för att bolla idéer kring detta och skapa möjligheter att agera tillsammans!

bottom of page