top of page
IMG_5603_edited.jpg

Jag tror allt är möjligt!

  • Tik Tok
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Vill du också ut ur ekorrhjulet?

Jag förlorade 3år av mina pojkars liv, det fick mig att ta ett beslut som förändrade våra liv för gott. Idag kan jag styra mina arbetstider helt. Att kunna vara hemma alla loven med barnen är en fantastisk känsla. Barnen kan komma hem direkt efter skolan om de vill och det är fint att kunna ge dem det. Dessutom har jag möjlighet att kunna jobba från olika länder i världen, att inte behöva vara bunden till en plats på grund av jobb… det är en frihet jag alltid drömt om!

Vill du veta mer om hur jag gjort? Fortsätt läs eller boka ett samtal på direkten, jag ser fram emot att prata med dig!

294718212_599126431729206_1925766398535499351_n.jpg

Bättre hälsa. Ekonomisk framgång. En bättre värld… Vill du vara med?

Nytt steg.png

Ett steg i taget

Året 2015, när jag startade igång med en online business, så var det i stort sett en helt okänd marknad för mig. Jag hade stött på lite olika företag inom professionen tidigare, handlat en del saker som vänner till mig rekommenderat, men inte haft tanken på att jag skulle representera ett företag på det sättet. Det var inget som hade lockat mig... vilket för mig idag är konstigt då jag aldrig gillat den traditionella arbetsmodellen. 

Men ibland händer det saker av en anledning och man möter människor som öppnar dörrar, dörrar som man inte ens visste fanns.

Jag sa ja till något som var lite skrämmande för mig, eftersom det var något som var nytt. Tanken på att vara helt ny, tanken på andras åsikter och på att ge mig in i något och sedan inte lyckas - det var det som skrämde mig mest. Men jag gick även igång på idéen av att arbeta platsoberoende och på mina premisser...

 

Att bygga en verksamhet runt familjen och de tider som passar oss istället för att anpassa familjen efter jobbets tider. Det lät som en dröm och lite för bra för att kanske vara sann. Jag ställde mig frågorna, vad är det värsta som kan hända om jag inte lyckas med det jag tar mig för? Och vad har jag för alternativ? Ska jag fortsätta arbeta kvällar och helger och vara borta från familjen de tider de är hemma?

294032301_1216232582544011_8345295018049328587_n.jpg
Health wealth.png

Längtan efter friheten var starkare än rädslan och osäkerheten. Beslutet känns rätt ok idag...

 

Hälsorörelsen börjar verkligen ta fäste. Fler och fler forskare och läkare sluter sig samman med oss - för vi gör skillnad.

Det finns inga läkemedel i världen som kan bota en näringsbrist. Och näringsbrister är den största orsaken till ohälsa idag.

Människor blir mer och mer medvetna att jobba med sin egna hälsa förebyggande. Idag finns köpkraft och vilja i att ta hand om sig. Och att gissa sig till vad man skall göra.. det hör inte hemma 2024 - man vill vara säker på det man köper fungerar - framtiden är testbaserad, mer än någonsin!

Jobba platsoberoende

 

 

Med över 1 miljon anonyma oberoende blodprover så vet

vi svaren vad som behöver göras!

Om du känner att det är dags att ta en ny väg i livet,

så kan vi sitta på en strand och jobba tillsammans

och samtidigt sippa på en kokosnöt...

bottom of page