top of page
Logga Elina .png

Drömmer du om friheten en hälsosam kropp ger?

Jag brinner för att inspirera människor med hur vi med små förändringar kan skapa bättre förutsättningar inför framtiden. Att öka kunskapen om inre och yttre hälsa samt för att inspirera till ett hälsosammare och enklare leverne utanför samhällets normer. 

Vi vet alla att maten inte är som på mormors tid, dvs rena råvaror som innehöll mycket näring. Det är dieter och tillskott både hit och dit, men hur fasiken ska vi veta vad var och en av oss behöver? Allt för många dukar under idag på grund av näringsbrister, brister som inga mediciner i världen kan bota. Det är för att maten har förändrats de senaste 100 åren och vår hälsa har följt med, men det behöver inte vara så. Om du tycker att det är dags att göra något åt din hälsa, innan det är försent, så finns hjälp att få. 

Trenden med testbaserad hälsa, är här för att stanna. Börja nu och häng på tåget redan nu och se vad som händer. Var den där personen som går före och visar vägen till en balanserad hälsa! Det är du värd!!

Kontakta mig om du vill veta mer eller helt enkelt redan förstått att ett test potentiellt kan förändra ditt liv... om du sedan följer råden som testet visar. Alternativt får reda på att din kropp redan har den balans på nödvändiga näringsämnen som den behöver och får din kropp att jubla. 

bottom of page